Η Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων με ιδιαιτέρα χαρά πληροφορεί το ευσεβές πλήρωμα κλήρου και λαού της τοπικής Εκκλησίας, ότι κατόπιν της υπ΄αριθ. 401/11.09.2018 προτάσεως του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ.Θεοκλήτου το «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ  ΜΕΤΕΩΡΩΝ»  με τον διακριτικό τίτλο «Σταγών(Α+) Ζωής» παίρνει πλέον σάρκα και οστά,  με τη δημοσίευση του Κανονισμού Συστάσεως και λειτουργίας στην  Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 520/Β’/21-02-2019).

Η σύσταση του  Εκκλησιαστικού Ιδρύματος  Αιμοδοσίας και η δημιουργία της Τράπεζας Αίματος αποτελεί μία από τις πρωτοβουλίες του Σεβασμιωτάτου και της τοπικής εκκλησίας, που σκοπό έχει να συνδράμει εθελοντικά και αποτελεσματικά με μία «Σταγών(Α+) Ζωής»,  στους αιφνιδιαστικά και απρόσμενα ασθενείς ή χρόνια πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Στο πλαίσιο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς ο Σεπτός Ποιμενάρχης  καλεί όλους και όλες Μοναχούς, Μοναχές, Κληρικούς και το Χριστεπώνυμο  ευσεβές πλήρωμα της καθ’ ημάς Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων να σταθούν αρωγοί και πιστοί εθελοντές σε πρωτοβουλίες που δίνουν ζωή στο συνάνθρωπο.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης