Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από χθες ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, προσκεκλημένος του Μητροπολίτου Κεφαλληνίας, κ. Δημητρίου. Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποίησε ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” με θέμα την αγωγή των παιδιών.

Ο Σεβασμιώτατος ασχολήθηκε με τον ορισμό της έννοιας “αγωγή”, αλλά και τι είναι παιδί και πως μπορεί να οδηγηθεί είτε στην ολοκλήρωση είτε στην αλλοτρίωση. Παράλληλα επέστησε την προσοχή στους γονείς για το γεγονός ότι συχνά κάνουν πολλά για το σώμα και τις γνώσεις των παιδιών τους, όχι όμως για την ψυχή τους, με αποτέλεσμα τη δύσκολη στιγμή αυτή να τους προδίδει..

Ο Μητροπολίτης απόψε, 29 Νοεμβρίου 2018 θα χοροστατήσει στον εσπερινό του Αγίου Ανδρέα στην Ιερά Μονή του Αγίου Ανδρέα Μηλαπιδιάς, στις 19:00, ενώ αύριο θα λειτουργήσει στον ίδιο ναό.

Στην πνευματική ομιλία διακρίναμε ,εκτός των άλλων, πολλούς ιερείς από όλη τη νήσο, το δημοτικό σύμβουλο κ. Νίκο Μενάγια, τον Βαγγέλη Μαζαράκη καθώς και αρκετό κόσμο.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.