Την καθιερωμένη δοξολογία για την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς τέλεσε το πρωί ο Μητρπολίτης της νήσου κ. Δημήτριος, παρουσία της Βουλευτού κας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Σπύρου Γαλιατσάτου, του Αντιδήμαρχου Τουρισμού κ. Βαγγέλη Κεκάτου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Σταύρου Σπαθή, της Περιφερειακόυ Σύμβουλου κας Σουζάνας Πεφάνη, του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Σωτήρη Κουρή, του κ. Γιώργου Κοκκόλη, εκπροσώπων της Πολιτικής και Πολιτειακής ηγεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπροσώπων κληρικών και λαϊκών.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Δημήτριος ευχήθηκε «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Το νέο έτος να είναι δημιουργικό».

Αμέσως μετά τη δοξολογία για τη νέα χρονιά η πολιτική και η πολιτειακή ηγεσία παρευρέθηκε στη καθιερωμένη δεξίωση, για το νέο έτος, στο κατάστημα της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία). Τη πρώτη Βασιλόπιτα της χρονιάς έκοψαν μαζί ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας και ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Δημήτριος.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης μαζί με τον Δήμαρχο και τις άλλες αρχές συνέχισαν τις επισκέψεις και το κόψιμο της καθιερωμένης Βασιλόπιτας στον Οίκο Ευγηρίας και στο Δημοτικό Γηροκομείο στα Περατάτα.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.