Την μνήμη των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού, εόρτασε την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019 η Εκκλησία μας και στη Σπάρτη πανηγύρισε ο φερώνυμος Ιδρυματικός Ναός του Γηροκομείου.

Το απόγευμα της παραμονής τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου και με τη συμμετοχή ιερέων από την ευρύτερη περιοχή.

Επίκαιρα μίλησε  ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και εφημέριος Κοκκινόραχης Πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου. Με την ολοκλήρωση της εσπερινής λατρευτικής σύναξης, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας απευθυνόμενος στο πολυπληθές εκκλησίασμα επισήμανε ότι η απόλυτη προτεραιότητά μας θα πρέπει να είναι η – χωρίς όρους και όρια – αγάπη στον Πανάγαθο Θεό, η οποία στη συνέχεια εξακτινώνεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας, δίνοντάς της νόημα. Παράλληλα ευχήθηκε οι Άγιοι Ανάργυροι να αποτελούν στήριγμα της Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Διευθυντή, των εργαζομένων και των τροφίμων του Ιδρύματος.

Στον Εσπερινό συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Νίκωνας Τζινιέρης, η περιφερειακή σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα και ο Αντιδήμαρχος Δ. Σπάρτης κ. Δημήτριος Καπονικολός.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης