Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, οπότε και τελέσθηκε σε όλες τις Ενορίες το Ψυχοσάββατο, τα παιδιά του Κατηχητικού της Ενορίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Χαλκίδος, μαζί με τις κατηχήτριές τους, αλλά και με την βοήθεια ενός πολύ καλού ενορίτου, του αρτοποιού κ. Ευθυμίου Μπαλατσού, έφτιαξαν πρόσφορα.
 

Όλοι μαζί έπλασαν το «ιερό ζυμαράκι», έφτιαξαν πρόσφορα, τα οποία ευλογήθηκαν και μοιράστηκαν στο εκκλησίασμα της επομένης ημέρας, αλλά και το κάθε παιδί έφτιαξε από ένα μικρό προσφοράκι για να το παραλάβει μετά την ευλογία του το ίδιο.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή της Τυρινής 3 Μαρτίου 2019, όλα τα παιδάκια του κατηχητικού, μαζί με τους γονείς τους, συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία στην Ενορίας, όπου έλαβαν την Θεία Κοινωνία και παρέλαβαν, ως αντίδωρο, τα προσφοράκια τους.

Οι Κατηχητές ευχαριστούν τον Θεό για την πολύτιμη αυτή ευκαιρία που δόθηκε στα παιδιά μας, να ζήσουν την ομορφιά της εκκλησιαστικής ζωής και παράδοσης.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.