Ο Σεβ. Μητροπολίτης Φωκίδος διόρισε τον νέο κληρικό π. Βασίλειο Βλάση Πρωτοπρεσβύτερο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αμφίσσης.

Ο Σεβασμιώτατος αναμένει από τον νεοχειροτονηθέντα κληρικό να δώσει μεγάλη πνοή στην ενορία που διορίστηκε, συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο του π. Νικολάου Καραγιάννη, Γενικού Αρχιερατικού της Μητροπόλεώς μας και Προϊσταμένου του Ιερού Ναού.

Ήδη ο νέος κληρικός ο οποίος είναι και θεολόγος ξεκίνησε με επιτυχία την πνευματική του διακονία στον Ιερό Ναό. Πρώτο του μέλημα ο π. Βασίλειος έθεσε, κατόπιν παρακλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου μας, να φροντίσει την ανάπτυξη του λειτουργικού, πνευματικού, ιεραποστολικού και κοινωνικού έργου της ενορίας. Επίσης ιδιαίτερη μέριμνα ζήτησε από τον νέο κληρικό ο Σεβ. Ποιμενάρχης να επιδείξει στην νεολαία και στα κατηχητικά της ενορίας.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.