Μέσα σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε την Κυριακή 26-2-2023 το απόγευμα, στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, ο Α’ κατανυκτικός Εσπερινός «της Συγνώμης», χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Καλλινίκου και συμπροσευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου.
Κατά την διάρκεια της Ακολουθίας, ο Πανοσ. Αρχιμ. Αλέξανδρος Μοστράτος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Πνευματικών αγώνων καιρός». Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος παίρνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε τον π. Αλέξανδρο για την μεστή και θεολογική του ομιλία και απηύθυνε ευχές προς όλους, με την ευκαιρία της εισόδου μας στην ευλογημένη περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.
Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο [email protected] άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.