Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Κλήμης το Σάββατο 9 Νοεμβρίου ε.έ. τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Κηπουπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στις αρετές του μεγάλου αυτού αδικημένου και συκοφαντημένου Αγίου, ιδιαιτέρως δε στην υπομονή και στην ανεξικακία που έδειξε ο Άγιος απέναντι σε όσους αδίκως τον κατηγόρησαν και πολέμησαν. Ο Θεός όμως ανέδειξε τον Άγιο σε τέτοιο βαθμό ώστε σήμερα να είναι ένας από τους μεγάλους και λαοφιλής Αγίους της Εκκλησίας μας, που οι πιστοί θερμώς επικαλούνται σε πολλές και διάφορες περιστάσεις της ζωής τους.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μέσα σε πανηγυρικό μα και συνάμα λίαν συγκινησιακό κλίμα χειροθέτησε σε πρωτοπρεσβύτερο και πνευματικό τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Εμμανουήλ Τζανουδάκη, Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως. Επίσης, χειροθέτησε πνευματικό τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Σπυρίδωνα Βουτσινά. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πατέρες καλή διακονία και με υπομονή και αγαπη να καταφέρουν να αποπερατώσουν τον Ιερό Ναό προς δόξα Θεού ώστε να γίνει ένα κόσμημα για την Μητρόπολη Περιστερίου.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.