Με την πρέπουσα λαμπρότητα τιμήθηκε εις την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, την δεύτερη ημέρα της Μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων, η Εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης χοροστάτησε εις τον Όρθρον και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας της εορτής, εις τον Ιερόν Ναόν της Κοιμήσεως της Θεοτόκου-Λαγκαδά, πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού ανεγνώσθη η εόρτια Ποιμαντορική Εγκύκλιος, ενώ στην σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καταλλήλως προς το παριστάμενο εκκλησίασμα, αναφερόμενος εκτενώς στο πανσεβάσμιο Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και στο γεγονός της Ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.