Στο φιλόξενο Πνευματικό Κέντρο του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής – Μεγάρων, πραγματοποιήθηκε απόψε το απόγευμα της Δευτέρας 11ης Δεκεμβρίου 2017, η ετήσια Γενική Συνέλευσις από κοινού του Γενικού Ταμείου Έργων Φιλαδελφίας (Γ.Τ.Ε.Φ.) και των Δ.Σ. των Ενοριακών Ταμείων Έργων Φιλαδελφίας (Ε.Τ.Ε.Φ.), της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ αφού καλωσόρισε και συνεχάρη για την προσφορά τους, τους Ευλαβεστάτους Προέδρους και τα Μέλη των Δ.Σ. των Ε.Τ.Ε.Φ., τους ενημέρωσε διεξοδικώς για το φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιήθηκε κατά το παρελθόν φιλανθρωπικό έτος 2016, τόσο από το Γ.Τ.Ε.Φ., όσο και από τα Περιφερειακά Ε.Τ.Ε.Φ.

Τέλος αφού αντηλλάγησαν απόψεις για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες ενέκριναν και υπέγραψαν τον Απολογισμό του έτους 2016.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.