Πλήρης  ημερών  μετά  από  ολιγοήμερη νοσηλεία  στο  Νοσοκομείο  της  Κύμης  οσιακά  και ειρηνικά  εξεδήμησε  προς Κύριον  την  Τρίτη 12 Νοεμβρίου η σεβαστή Γερόντισσα της Ιεράς Μονής Αγίου Χαραλάμπους – Λευκών  Αυλωναρίου Ευπραξία  Μοναχή  κατά  κόσμον  Βασιλική Πανούτσου  η  οποία  υπήρξε μια  από τις πιο σεβάσμιες  μορφές του τοπικού μοναχισμού.

Διαδέχθηκε την μακαριστή Ηγουμένη Ευφροσύνη  και όλα τα χρόνια διακόνησε με αγάπη και φόβο Κυρίου την Ιερά Μονή με την καλοσύνη, την πραότητα και το γνήσιο μοναχικό της ήθος ενέπνεε τους επισκέπτες της Ιεράς Μονής, αλλά και όλους όσους είχαν  την ευλογία να την γνωρίσουν.

Αύριο συν θεώ στο Καθολικό της Ιεράς Μονής θα τελεσθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στις 4 η ώρα το εσπέρας η Εξόδιος Ακολουθία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.