Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος την  Πέμπτη 22 Ιουνίου ε.έ. παρευρέθηκε στην Εκδήλωση της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σχηματαρίου, η οποία είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα παιδιά καθώς και το δάσκαλό τους για την ωραία εκδήλωση αλλά και για την αγάπη τους για την παραδοσιακή μας μουσική.

Το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος παρευρέθηκε στην Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Στείρι για τα 73 χρόνια από το κάψιμο του Στειρίου και της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους όσους είχαν την πρωτοβουλία να κάνουν την εκδήλωση τιμώντας την θλιβερή επέτειο που αφορά έναν ιστορικό χώρο όπως το Μοναστήρι του Οσίου Λουκά, αλλά και το χωριό Στείρι.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.