Από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου κκ Μάρκο ξεκίνησε τις τριήμερες εθιμοτυπικές επισκέψεις του στο νησί ο νέος Περιφερειάρχης Β Αιγαίου κ Μουτζούρης , ο οποίος συνοδεύονταν από τους τρεις εκλεγμένους συμβούλους της Χίου κους Βρουλή Π . Μπουγδάνο Π . και Νύκτα Ν ..Ο νέος Περιφερειάρχης έφθασε στην Χίο με σκοπό να επισκεφθεί το νησί και τους κατοίκους του , και να τους ευχαριστήσει για την δυνατότητα που του έδωσαν να διοικήσει την Περιφέρεια ..

Κατά την παραμονή τους στο μητροπολιτικό γραφείο , μετά την θερμή υποδοχή , και το καλωσόρισμα , αναφέρθηκαν στα προβλήματα της περιοχής μας , αλλά και σε άλλα θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούν την ευημερία των κατοίκων , Όπως αναφέρθηκε πολλάκις ο κος Μουτζούρης αποκλειστικός σκοπός του συνδυασμού του είναι η αγαστή συνεργασία με τους άλλους συνδυασμούς ώστε να υπάρχει ανάπτυξη στην περιοχή και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων την νησιών …Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλό κουράγιο στο έργο τους και του δώρησε την Ελληνική σημαία μαζί με την εικόνα του Αγίου Ισιδώρου προστάτη του νησιού ..<<Δωρίζω στον νέο Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου την Ελληνική Σημαία, η οποία σηματοδοτεί την από αιώνων και έως της συντέλειας των αιώνων μοναδική ταυτότητα του Β Αιγαίου , και την εικόνα του προστάτη μας Αγίου Ισιδώρου να του δίνει δύναμη και κουράγιο στο έργο του >> τόνισε ο Μητροπολίτης μας …Το κέρασμα των φιλοξενουμένων περιείχε χιώτικα παραδοσιακά προϊόντα.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.