Με ιδιαίτερη χαρά η ενορία του Αγίου Νεκταρίου Άργους Ορεστικού, αλλά και ολόκληρη η τοπική Εκκλησία της Καστοριάς, υποδέχθηκε την χθεσινή ημέρα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας βρέθηκε στον Ιερό Ναό, προκειμένου να τελέσει τον αγιασμό για την θεμελίωση του Πνευματικού Κέντρου, που θα αποτελέσει πολύτιμο πνευματικό εργαλείο για την ποιμαντική του Ναού. Ήδη στον Ναό του Αγίου Ναού πραγματοποιούνται ποικίλλες δράσεις, όπως Κατηχητικά Σχολεία, Κύκλος μελέτης Αγίας Γραφής, δωρεάν μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας και Ενοριακό Φροντιστήριο.

Παρόντες στην ακολουθία του Αγιασμού οι Ιερείς του Ναού, ο Δήμαρχος κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Σωκράτης Μπουρινάρης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διοικητής της Αστυνομίας κ. Θωμάς Νέστορας και πολλοί ενορίτες που ήλθαν να μοιραστούν τη χαρά της ενάρξεως του έργου αυτού.

Ο Σεβασμιώτατος επήνεσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και την Ερανική Επιτροπή για την προσπάθεια που καταβάλλουν και ευχήθηκε σύντομα το έργο να αποκτήσει την τελική του μορφή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

(Το φωτογραφικό υλικό αποτελεί ευγενική χορηγία του κ. Παύλου Κοκκινίδη)

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης