Το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε τα θυρανοίξια στο Iερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο χωριό Αγία Άννα, το οποίο ανήγειρε η οικογένεια του κ. Ιωάννη Κεφαλά.

Το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Νεοχωρίου την Τιμία Κάρα του Οσίου Σεραφείμ του Δομβοϊτου, από την ομώνυμη Ιερά Μονή, που εκόμισε ο Ηγούμενος της Μονής πανοσ. αρχιμ. π. Νεκτάριος Τσεκούρας. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Iερά Παράκληση που τελέσθηκε στην Ιερά Μονή. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Νεκτάριος Τσεκούρας, ενώ στο τέλος μίλησε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους πλούσιες τις ευλογίες του Θεού δια πρεσβειών του Οσίου Σεραφείμ.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.