Μεγάλη προσέλευση πιστών σημειώνεται στο Προσκύνημα των Τιμίων Καρών, των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού των εκ Ρώμης, που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγίου Όρους και αυτές τις ημέρες βρίσκονται στον περίλαμπρο Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Νέας Σμύρνης.

Σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου, το εσπέρας, μετά το πέρας της ομιλίας του π. Δημοσθένη Παπακωστοπούλου, τελέσθηκε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου εις θεραπείαν και απαλλαγήν, παντός πάθους, μολυσμού σαρκός και πνεύματος και παντός κακού.

Ο Ιερός Ναός παραμένει καθημερινά ανοιχτός από τις 7 το πρωί έως τις 9:30 το βράδυ, όπου τελούνται ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία, η Παράκληση στους Αγίους Αναργύρους και άλλες Ιερές Ακολουθίες και ενδιαφέρουσες Ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές

Αύριο Πέmπτη 16 Μαΐου και ώρα 7:30μ.μ. θα μιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Κρητικός με θέμα «Στην υπηρεσία του Μεγάλου Ιατρού».

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης