Με την άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας κ. Επιφανίου, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ συνιερούργησαν στο Ναΰδριο της Αγίας Αθήνας, στη Σαντορίνη, ιδιοκτησίας Αθανασίου και Μαρίνης Μαρτίνου, στο οποίο χθες τέλεσε τον Εσπερινό και ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
Το θείο λόγο εκήρυξε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος εν ευγνωμοσύνη ευχαρίστησε το φιλογενές, φιλάνθρωπο και φιλέντολο ζεύγος Αθανασίου & Μαρίνης Μαρτίνου για τις πολλές και πολλαπλές ευεργεσίες του προς τις Ιερές Μητροπόλεις Πειραιώς και Σύρου, συνεχάρη τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για την ανάληψη των καθηκόντων ως Πολιτικού Διοικητού του Αγίου Όρους και ευχήθηκε στο πολυπληθές εκκλησίασμα για το νέο μήνα, το αρξάμενο νέο Εκκλησιαστικό έτος και την αρχή του Φθινοπώρου, ευχαρίστησας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας κ. Επιφάνιο για την χορηγηθείσα άδεια.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης