Την Πέμπτη της Διακαινησίμου, 20 Απριλίου 2023, το απόγευμα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Συκεών Άρτης, ετελέσθη Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.
Προηγήθηκε η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβυσδίου από τον ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βελεντζικού Άρτης όπου φυλάσσεται, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Συκεών προς προσκύνηση υπό των πιστών.
Στο πέρας του Εσπερινού, λιτανεύθηκε η Ιερά Εικόνα της Θεοτόκου. Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, στο Κήρυγμά του, ετόνισε, ότι “τα θαύματα είναι αποδείξεις της Αναστάσεως”.
Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο [email protected] άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.