Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στα Μύρα, στην ευλογημένη κωμόπολη του Δήμου Κιλελέρ, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος του θαυματουργού.

Στο κήρυγμα του ο σεπτός μας Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στη ζωή του Αγίου, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι ξεχώρισε μεταξύ των Επισκόπων ως προς την ταπείνωση, την κατά Χριστόν ησυχία και την ολόθερμη αγάπη και πίστη προς τον Τριαδικό Θεό, διότι ολάκερη η βιοτή του ήταν Αγιοπνευματική.

Προ της απολύσεως και αφού τέλεσε την ακολουθία της αρτοκλασίας και ανέγνωσε την ειδική ευχή για τα κόλλυβα του εορτάζοντος Αγίου, χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο τον δραστήριο εφημέριο της ενορίας π. Γεώργιο Μακρυγιάννη, ο οποίος έχει ανακαινίσει εκ βάθρων τόσο τον ενοριακό ναό όσο και το παρεκκλήσιο του χωριού, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Παναγία Κριτσιλαριώτισσα.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.