Το αμείωτο ενδιαφέρον και η αγάπη του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Θεοκτίστου για τους νέους της Μητροπόλεώς μας δεν έχει προηγούμενο. Έχει ζητήσει απ’ όλους τους ιερείς της Μητροπόλεώς μας που εντός της ενορίας τους έχουν σχολεία να δημιουργήσουν σύγχρονα νεανικά κέντρα. Εκεί οι νέοι μας θα συνέρχονται και με τους ιερείς μας, θα συζητούν για τα προβλήματά τους και θα κατηχούνται για την Ορθόδοξη πίστη μας.

Αυτή την εβδομάδα ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεώς μας π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης επισκέφθηκε το ενοριακό νεανικό κέντρο Ερατεινής. Μίλησε, συζήτησε και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των νέων Γυμνασίου και Λυκείου της ενορίας. Στο τέλος πρόσφερε σε όλους δωρεάν το βιβλίο του «Ο Ιησούς ο έρωτας της καρδιάς μου». Οι νέοι του ζήτησαν να τους επισκέπτεται συχνά και τον παρακάλεσαν να μεταφέρει στον Μητροπολίτη μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για ό,τι κάνει η τοπική εκκλησία για τους νέους μας.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης