Την Κυριακή το βράδυ 9 Ιουνίου μια διαφορετική Μουσικοχορευτική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλειο χώρο έναντι της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού με αφορμή την λήξη του Ιεραποστολικού έτους 2018-19

Το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της Εκδήλωσης ανέλαβαν και εκτέλεσαν οι δάσκαλοι και οι μαθητές που δραστηριοποιούνται στο Μουσικό Εργαστήρι της Ενορίας υπό την ευθύνη του μουσικολογιωτάτου Πρωτοψάλτη της Ενορίας κ. Χρήστου Σπατιώτη και υπό την γενική επίβλεψη του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Χριστοδούλου Κοτσίφη. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την Χορωδία και την Ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων του Ιερού Ναού.

Η επιμελημένη και άρτια διοργανωθείσα μουσικοχορευτική εκδήλωση με την συμμετοχή πλήθος πιστών αποτέλεσε ένα πρωτόγνωρο για την ενορία γεγονός. Οι προσερχόμενοι απόλαυσαν ένα παραδοσιακό πανηγύρι σε μία πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας που απέπνεε μία ζεστή και φιλόξενη εικόνα για τους συμμετέχοντες και για όσους την παρακολούθησαν.

Απετέλεσε έκφραση ευχαριστίας και αγάπης προς όλους όσοι συμμετέχουν στο σημαντικό Φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας και στις λοιπές δράσεις της όπως η παροχή Φροντιστηριακών Μαθημάτων, το Χορευτικό τμήμα, το τμήμα Παραδοσιακών Οργάνων, των πολλών λοιπών Σεμιναρίων και του τμήματος Αγιογραφίας.

Ο π. Χριστόδουλος Κοτσίφης στην προσφώνησή του καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους προσερχομένους και τους συμπαραστάτες στις πολλές και καινοτόμες δράσεις της Ενορίας απευθύνοντας ένα μεγάλο και εγκάρδιο ευχαριστώ για την βοήθειά τους και τους κόπους τους. Επίσης ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες Πολιτειακούς άρχοντες, τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων ενώ τέλος ευχαρίστησε τον σεβαστό Ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Δανιήλ για την ακούραστη πνευματική καθοδήγησή του, την πατρική του αγάπη και την εμπνευσμένη πολύχρονη ποιμαντορία του προς την Ενορία.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.