Πανηγυρικός Εσπερινός ετελέσθη στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου καί Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου, επί τη εορτή της Εισόδου εις τα Άγια των Αγίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, παρουσία του Ηγουμένου αυτής Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Γρηγορίου Λιέπουρη και σύσσωμης της Αδελφότητος της Ιεράς Μονής. Κόσμος από όλη την ευρύτερη περιοχή ήρθε να προσκυνήσει την Κυρία Θεοτόκο, στο μετόχι που είχε κτίσει προς την Χάρη της, η Αγία Οσιομάρτυς Φιλοθέη η Αθηναία. Την διακονία του λόγου ανέλαβε ο π. Ιερώνυμος Τσιάρας, εκ των αδελφών της Μονής, ο οποίος αναφέρθηκε θεολογικά στην σημασία των Εισοδίων της Θεοτόκου στην ζωή του Χριστιανού. Αύριο το πρωί, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.(marousi)

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ετελέσθη σήμερα, 21 Νοεμβρίου 2019, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου – Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου, από τον Ηγούμενο αυτής Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Γρηγόριο Λιέπουρη παρουσία και του Ηγουμενοσυμβουλίου.Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας, παρετέθη στοναύλειο χώρο της Μονής κέρασμα σε όλους τους πιστούς, με παραδοσιακό μπακαλιάρο, σκορδαλιά και κρασί.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.