Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης λειτούργησε σήμερα Κυριακή των Βαΐων στον Ι.Ναό Αγ. Βασιλείου Κ. Δολών, κήρυξε τον θείο λόγο τονίζοντας την σημασία της εισόδου του Χριστού στα Ιεροσόλυμα »επι πώλου όνου», που δείχνει την ταπεινοφροσύνη Του Κυρίου και τέλος, χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο  τον επι σειά δεκαετιών εφημέριο του Ι.Ναού π. Φίλιππο Καλογερόπουλο.

Στη συνέχεια συνομίλησε με τους κατοίκους στην αίθουσα εκδηλώσεων της ενορίας, όπου τίμησε δεόντως την γεροντότερη κάτοικο κυρία Σμαράγδα, ηλικίας 105 ετών. Ακολούθως επεσκέφθη τον Πύργο του Χριστοφόρου Περραιβού, οπλαρχηγού του 1821, δασκάλου και συγγραφέως και ξεναγήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο της κωμόπολης, όπου στεγάζεται στο κλειστό (δυστυχώς) Δημοτικό Σχολείο. Προσκληθείς ο Σεβ. από τους ενορίτες ευλόγησε και παρεκάθησε στην κατ’ έθιμο της ημέρας τράπεζα της ενορίας.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.