Αγαπητοί μου

Συνημμένως σας διαβιβάζω μία νέα δημοσίευση στη σειρά

«Κραυγή αγωνίας»

και ζητώ την εκ μέρους σας κατανόησιν!

+ Ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων

Αμβρόσιος

Αίγιον, 22.06.2021

********************

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 3

ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ!

Η καταιγίδα του Κορωνοϊού ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΞΑΦΝΙΚΑ! Υπήρξε στάδιο προετοιμασίας και προμελέτης της λεγομένης «πανδημίας»! Στην πτωχή μελέτη μας, η οποία εξεδόθη κατά τον μήνα Μάρτιο του 2020 με τίτλο: «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ένα δαιμονικό σχέδιο για την διάλυση της Κοινωνίας» κατά θείαν παραχώρησιν είχαμε δημοσιεύσει το εξής καταπληκτικό: ότι δηλ. κατά το έτος 1981, ήτοι 39 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΌΝΙΚΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, στην Αμερική κάποιος κ. Dean Koontz είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τίτλο: “the Εyes of Darkness” (δηλ. τα μάτια του σκότους), όπου μεταξύ άλλων έγραφε και τα εξής αξιοπερίεργα: «Περί το 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια- θα διαδοθή εις ολόκληρον τον Πλανήτην, κάνοντας επίθεσιν εις τους πνεύμονας και τους βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες» !!!! ‘Οντως, λοιπόν, τον Μάρτιον του 2020 μας επισκέφθηκε ο Κορωνοϊός, ο οποίος άρχισε να θερίζει τον κόσμο!

 

Εάν ο άνθρωπος αυτός ήταν Προφήτης, θα ηδυνάμην να τρέξω και να τοι φιλήσω τα πόδια! Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ! Τί είναι λοιπόν; Είναι όργανο των σκοτεινών Δυνάμεων, οι οποίες κυβερνούν την παγκόσμια Κοινωνία! Και μας αποδεικνύει, ότι από πολύ καιρό πριν οι δαιμονικές Δυνάμεις του σκότους, οι οποίες κυβερνούν την ανθρωπότητα, είχαν σχεδιάσει την κυκλοφορία του Κορωνοϊού κατά το έτος 2020!

 

Ο εκλεκτός φίλος και αδελφός εν Κυρίω κ. Ιωάννης Μπαρμπόπουλος υποβλήθηκε στον κόπο να συλλέξει στοιχεία γύρω από τον Κορωνοϊό και με μήνυμά του μας γνωστοποίησε το αποτέλεσμα των ερευνών του με τίτλο: «ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟ-ΠΟΙΗΤΙΚΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!» (Ιωάννης Μπαρμπόπουλος mpio8888@gmail.com).

Μας δίδει, λοιπόν, τριάντα ηλεκτρονικές αναρτήσεις, όπου αποδεικνύτατ περίτρανα η μεγλαλη απατη του Κορωνοϊού. Σας την παραθέτουμε, λοιπόν, και σας προτρέπουμε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.                                                                                                                                                                                                                                                                                                30

1. Ο Dr. Pierre Gilbert το 1995 μίλησε σε Γαλλομασονικό ακροατήριο για τον μετανθρωπισμό και τα σχέδια της ελίτ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τους υγρούς κρυστάλλους που θα περιέχουν και τον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων.

2. Ο Anthony Patch το 2013 μιλάει για την επιδημία του κορονοϊού και τα σχέδια της ελίτ.

3. Ομιλία του Klaus Schwab, ιδρυτή του World Economic Forum το 2016 στο Davos, στην οποία αναφέρει πως θα εμφυτευτούν μικροτσίπ στον εγκέφαλο ή στο δέρμα των ανθρώπων τα επόμενα 10 χρόνια.

4. Ο »Προφήτης» Ροκφέλερ για την πανδημία.

5. 2010: Το Ίδρυμα Ροκφέλερ δημοσιεύει μελέτη για πανδημία.

2010: Το Ίδρυμα Ροκφέλερ δημοσιεύει μελέτη για πανδημία και μάντρωμα

6. Έγγραφο του Π.Ο.Υ. από τον Σεπτέμβριο του 2019 για 2 «ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ».

Έγγραφο του Π.Ο.Υ από τον Σεπτέμβριο του 2019 για 2 «ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

7. Έκθεση της Κομισιόν «προέβλεπε» πανδημία από τον Μάϊο του 2019 και «πρόσφερε» ως μόνη λύση το εμβόλιο & το τσιπ!

https://amazonios.net/ekthesi-tis-komision-proevlepe-pandimia-apo-ton-maio-toy-2019-kai-prosfere-os-moni-lysi-to-emvolio-amp-to-tsip/

8. Η Ευρωπαϊκή Ένωση τον Μάρτιο του 2019 γνώριζε ήδη ότι ερχόταν μια πανδημία.

https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2020/05/i-ee-to-martio-tou-2019-gnorize-idi-oti-erxotan-mia-pandimia.html?fbclid=IwAR3rEXvwLZxq6OE3g-AzFwkmnCdWDsxREfHa7Quu4BviV63fTGvn6mgOrKk

9. Η προφητική ομιλία του Μπιλ Γκέιτς από το 2015: Ο πλανήτης δεν είναι έτοιμος για την επόμενη επιδημία.

https://newpost.gr/kosmos/5e6f74aa2248878a66b46fce/i-profitiki-omilia-toy-mpil-gkeits-apo-to-2015-o-planitis-den-einai-etoimos-gia-tin-epomeni-epidimia-vinteo

10. Event 201 η προσομοίωση της πανδημίας από τον Μπιλ Γκέιτς, λίγο πριν ξεσπάσει.

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

11. Ο Μπιλ Γκέιτς παραδέχεται ότι το εμβόλιο επηρεάζει το dna μας.

12. Δημόσια ομολογία Μπίλ Γκέητς γιά τους μεταλλαγμένους οργανισμούς στα εμβόλια!

Δημόσια ὁμολογία Μπίλ Γκέητς γιά τούς μεταλλαγμένους ὀργανισμούς στά ἐμβόλια

13. Ο Μπιλ Γκέιτς και τα εμβόλια.

14. Ο Dr. Fauci προέβλεψε την πανδημία το 2017.

15. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος για το τσιπάκι!

16. Ο Asterix μιλάει για τον κορονοϊό! Πρόκειται για την έκδοση 2017 του «Asterix in Italien», στα ελληνικά εκδόθηκε το 2018 με τίτλο «Αστερίξ και ο ΥπερΙταλικός».

Μόρφου: Και ο Αστερίξ ήξερε για τον κορωνοϊό από το 2017…

17. Το 1981 το βιβλίο : “The Eyes of Darkness” (δηλαδή τα μάτια του σατανά…) γράφει για τον κορονοϊό, την πνευμονία που προκαλεί, το έτος 2020 και τη Wuhan.

https://gateoflight.blogspot.com/2020/03/eyes-of-darkness.html

https://www.express.co.uk/news/weird/1244952/coronavirus-eyes-of-darkness-dean-koontz-wuhan-400-biological-weapon-spt

18. To βιβλίο «The Great Reset» στο γραφείο του Μητσοτάκη μας δείχνει την επιλογή του για το μέλλον που μας ετοιμάζει η νέα τάξη πραγμάτων.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/936870_great-reset-vivlio-emmesi-dilosi-toy-kmitsotaki-sto-grafeio-toy

19. Killing the God Gene with respiratory viruses – leaked Pentagon video with supporting documentation.

20. Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας».  «Να διατηρείται η ανθρωπότητα κάτω από πεντακόσια εκατομμύρια πληθυσμό!»

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/10/georgia-guidestones.html

21. Τα σχέδια της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού.

22. Η πατέντα του Μπιλ Γκέιτς: CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA.

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

23. Η ψηφιακή ταυτότητα του Μπιλ Γκέιτς: The Coronavirus Vaccine: The Real Danger is “Agenda ID 2020”. Vaccination as a Platform for “Digital Identity”.

https://www.globalresearch.ca/coronavirus-causes-effects-real-danger-agenda-id2020/5706153

24. Biocompatible near-infrared quantum dots delivered to the skin by microneedle patches record vaccination.

https://stm.sciencemag.org/content/11/523/eaay7162

25. Αμερικανίδα Οικονομολόγος Αποκαλύπτει το Σχέδιο πίσω από την «Πανδημία»

https://www.facebook.com/watch/?v=260010745468593

26. Υποχρεωτικά εμβόλια και ψηφιακές ταυτότητες

Υποχρεωτικά εμβόλια και ψηφιακές ταυτότητες. Οι τεχνοκράτες, οι ολιγάρχες και οι σχεδιαστές δεν θέλουν να χειραφετήσουν τους λαούς του κόσμου, αλλά να τους υποδουλώσουν και να τους ελέγξουν. Μην τους αφήσετε.

27. Πλησιάζει η ώρα που ο Φάουτσι θα πληρώσει για τα εγκλήματά του. Το Fox, ζητάει να ερευνηθεί ποινικά ο γιατρός!

https://romioitispolis.gr/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CF%86%CE%AC%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83/

28. Ultimate Proof: Covid-19 Was Planned To Usher In The New World Order

Ultimate Proof: Covid-19 Was Planned To Usher In The New World Order

29. Οι Τρομακτικές Προβλέψεις που είχε κάνει η Poppy για την πανδημία.

30. Ο Μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης πέθανε το 2010. Προέβλεψε την πανδημία με λεπτομέρειες, καθώς και την πνευματική αιτία της.

******************************************

Αδελφοί μου,

Τον Μάρτιο του 2000 εγράψαμε:

 

Έλληνες αδελφοί μου,

Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί,

Ξυπνάτε από τον λήθαργο! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Όχι μόνον η Ελλάδα υποδουλώνεται χωρίς πόλεμο, αλλά και η Ορθοδοξία ευρίσκεται εν διωγμώ! Η πείνα και η δυστυχία πλησιάζουν! Τρέχουν ολοταχώς! Οι Πολιτικοί Ταγοί δεν κατανόησαν την επερχομένη λαίλαπα! Οι Εκκλησιαστικοί Ταγοί, οι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, παρεδόθησαν αμαχητί! Υπήρξαν ευτυχώς και κάποιες ηρωϊκές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες εκ μέρους ελαχίστων Ιεραρχών, ήτοι των Σεβ. Μητροπολιτών Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Σερρών κ. Θεολόγου, Σύρου κ. Δωροθέου, Αιτωλο- ακαρνανίας κ. Κοσμά, Κερκύρας κ. Νεκταρίου και του διαδόχου μας Σεβ. Καλαβρύτων κ. Ιερωνύμου, καθώς επίσης και μία νεώτερη-διορθωτική του Σεβ. Μεσογαίας κ. Νικολάου, αλλά οι εξαιρέσεις ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ! Η Εκκλησία της Ελλάδος «προδόθηκε εκ των ένδον»!

Στώμεν καλώς! Όσοι πιστοί, λοιπόν, εγερθείτε εκ του ύπνου σας! Όσοι λατρεύουμε τον Σωτήρα Χριστό, ήλθεν η ώρα να δώσουμε μάχη, πάντοτε δε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητος, «Για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία!». Το σφράγισμα των Ναών είναι απαράδεκτον! Η μάσκα μέσα στον Οίκο του Θεού είναι βλασφημία! Τα κουταλάκια για την μετάδοση της θείας Κοινωνίας είναι εγκληματική πράξις! Είναι 100% αίρεσις! Η αλλαγή της ώρας (9.00 μ.μ.) για την νυκτερινή θεία λειτουργία της Αναστάσεως είναι πλάνη. Ο Χριστός μας ΤΡΙΗΜΕΡΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ και όχι ΟΧΙ ΔΙΗΜΕΡΟΣ!

Ο διά Χριστόν σαλός

† Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Δυστυχώς τα γεγονότα ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ! Όντως ο Κορωνοϊός είναι η πιο μεγάλη απάτη της ιστορίας!

Λάβετε, λοιπόν, τα μέτρα σας.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Πρόσφατα Άρθρα

Η Ιστορία των παρακλήσεων στην Υπεραγία Θεοτόκο

Η αγάπη, ο σεβασμός και η τιμή των πιστών για το πρόσωπο της Θεοτόκου Μαρίας εκδηλώθηκαν από πολύ νωρίς, από την αρχή της σωτηρίου...

«Ἀληθῆς Θεοτόκος» † Μητροπολίτης Πατρῶν Νικόδημος

Μετά πολλῆς εὐλαβείας καί κατανύξεως παρακολουθοῦνται πάντοντε ὑπό τοῦ ὀρθοδόξου λαοῦ αἱ «Παρακλήσεις» πρός τήν Ὑπεραγίαν Θεοτόκον. Ἀναφέρονται αὗται εἰς ὅλας  τάς ἀνάγκας καί...

Στις Καστανιές εγράφη ιστορία…

Τις πρώτες μεταμεσημβρινές ώρες της 3ης Αυγούστου ε.έ. εγκαινιάσθηκε το ανακαινισμένο εκ βάθρων και αναβαθμισμένο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Ορεστιάδας, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ...

Ιερά Παράκληση στο Καστρί – Απόδοση τιμών στον ηρωικό Πρινοκοκκά και τους συναγωνιστές του

Το απόγευμα της Τρίτης 3 Αυγούστου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος προέστη της Ιεράς Παράκλησης στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι.Ν Αγίας Βαρβάρας...

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου, στην Τρίπολη, με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο. Κατά τη συνάντηση, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον...
video

Ποιοι δεν πρέπει να μπαίνουν στο ιερό της εκκλησίας;

Ποιοι δεν πρέπει να μπαίνουν στο ιερό της εκκλησίας; Τι λένε οι Ιεροί Κανόνες της Εκκλησίας μας για το ποιος επιτρέπεται να μπει μέσα...

Η Μικρή Παράκληση προς την Παναγία στην Αλεξάνδρεια

Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Μικρή Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου...

Παράκληση προς την Θεοτόκο στο Δημαριό Άρτης

Την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, το απόγευμα, στον ενοριακό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Δημαριού Άρτης, ετελέσθη η Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος, χοροστατούντος...

Μὲ ξεχωριστὴ λαμπρότητα καὶ τὴν προσήκουσα τιμή, ἑορτάσθηκε ἡ μνήμη τῆς ἁγίας Θεοδώρας τῆς Μυροβλύτιδος τῆς ἐν Θεσσαλονίκῃ

Μὲ ξεχωριστὴ λαμπρότητα καὶ τὴν προσήκουσα τιμή, ἑορτάσθηκε ἡ μνήμη τῆς ἁγίας Θεοδώρας τῆς Μυροβλύτιδος τῆς ἐν Θεσσαλονίκῃ, στὴν ὀμώνυμη ἀνδρώα ἱερὰ Μονή τῆς...

Ἐπί τέλους, ἄς ἀκούσουν, κυρίως οἱ ἡμέτεροι, τά ἀνησυχητικά μηνύματα τῶν καιρῶν

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης κύριος ΑΝΔΡΕΑΣ, ἔκανε τίς ἀκόλουθες δηλώσεις: «Ὁ μεγάλος καί ἅγιος Προκάτοχός μου, ἀοίδιμος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης...

Τελείωσαν τα προβλήματα;;;

Αρχιμ. Φιλίππου Χαμαργιά, Πρωτοσυγκέλλου  Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας Μέσα στη δίνη της πανδημίας, κατά το παρελθόν διάστημα, αναδείχθηκαν πλείστα όσα προβλήματα, τα οποία η ανθρωπότητα δυσκολεύτηκε...

Η Μυροβλύτισσα Αγία Θεοδώρα η εν Θεσσαλονίκης

ΛΑΜΠΡΟΥ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου – Καθηγητού Στα αγιολόγια της Εκκλησίας μας υπάρχουν άγιοι οι οποίοι αγίασαν ομού με μέλη των βιολογικών τους οικογενειών. Μια τέτοια...

Τρεις νέες μοναχικές κουρές στο Τρίκορφο Φωκίδος

Η τελευταία ημέρα του μηνός Ιουλίου, μπορεί να ήταν αρκετά ζεστή από τα καιρικά φαινόμενα, ταυτόχρονα όμως ήταν μια ημέρα πνευματικής δροσιάς, πλήρης χάριτος...

Αυστραλίας Μακάριος: «Εκτός από το ποιοι είμαστε, να αναδείξουμε και πόσοι είμαστε»

Αδελφοί και τέκνα εν Κυρίω αγαπητά, Είμαι πεπεισμένος ότι, ακολουθώντας το παράδειγμα των γονέων, των γιαγιάδων και των παππούδων σας, εκείνων που με θάρρος ταξίδεψαν...

Ο Παρακλητικός Κανόνας προς την Παναγία στην Κομνήνειο Ιερά Μονή Στομίου

Στην Κομνήνειο Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου – Κοιμήσεως της Θεοτόκου Στομίου χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...