Το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2023, στον Ενοριακό Ιερό Nαό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Έλους, τελέσθηκε η Β΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου.
Στην μελίρρυτη ομιλία του, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στον μεσιτικό και λυτρωτικό ρόλο της Παναγίας μας, καθώς και στον ιδιαίτερο πνευματικό δεσμό που έχει αναπτύξει μαζί Της ο ευσεβής λαός μας. Ολοκληρώνοντας, ευχήθηκε να μην νιώσουμε ποτέ ορφανοί από την απουσία της Θεομάνας και Μάνας όλων μας, αλλά να βρισκόμαστε πάντα υπό την σκέπη Της.
(φωτογραφίες: Δημήτριος Σκιαδάς)
Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο [email protected] άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.