Πολύς λόγος γίνεται στις μέρες μας για την ειρήνη και συνεπώς την ειρηνική συνύπαρξη όλων μας, σε μια κοινωνία που έχει χάσει τον προσανατολισμό της και ολοένα και περισσότερο παρεκκλίνει της πορείας της. Η ειρήνη και η ευημερία, επεσήμανε κατά τη διάρκεια του Μεθέορτου Εσπερινού, από τον περικαλλή Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Καισαριανή, ο Ιεροκήρυξ της Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Καλλίνικος Νικολάου, είναι απότοκος του κανόνα της πίστεως. Εκείνου του κανόνα που απαραχάρακτα οι Πατέρες της Εκκλησίας μας τηρούσαν.  Ακολουθώντας τα βήματα των Αγίων Πατέρων ημών καθώς και του Αγίου Νικολάου, καθιστάμεθα πραγματικά ελεύθεροι!

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου δια των κεντρικών οδών της ενορίας υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Πυροσβεστικού Σώματος.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.