Φαίνεται πως άμεσα μετά την ενθρόνιση του ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλεία.

Ως θρησκευτικός ηγέτης ενός τόπου ο ίδιος πρέπει άμεσα να γνωρίσει όλες τις αρχές  ώστε όλοι μαζί να συντονίσουν ένα πλάνο δράσης για το καλό και την πρόοδο της Λήμνου

Μετά την πολιτική ηγεσία ήρθε και η σειρά της στρατιωτικής, η οποία έχει διαχρονικά διαδραματίσει πέρα από τον στρατιωτικό ρόλο της εθνικής ασφάλειας  και σπουδαίο κοινωνικό ρόλο.

Σήμερα ήταν η σειρά της γνωριμίας με τον Διοικητή Ταξίαρχο Γεώργιο Βακλατζή της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης Λήμνου, όπου εκκλησία και στρατιωτική ηγεσία  αντάλλαξαν απόψεις

Εκτός από αυτές  ο Διοικητής Ταξίαρχος Γεώργιος Βακλατζής καλωσορίζοντας και επίσημα τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο, του χάρισε  τιμητική πλακέτα το έμβλημα της Ταξιαρχίας.

Και οι δυο δεν έκρυψαν την αγάπη τους για την Λήμνο και την πρόθεση τους να συνεργαστούν αρμονικότατα.

Ο Μητροπολίτης Λήμνου, στην συνάντηση συνοδευόταν από τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμανδρίτη Γεράσιμο Πετρολέκα και από τον Αρχιμανδρίτη Κύριλλο Αλεξανδρόπουλο.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.