Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η εορτή των Αγίων Ισαποστόλων Κων/νου και Ελένης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην ορεινή Κάτω Σέτα του Δήμου Ερέτριας όπου τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και η Λιτανεία της Εικόνας των Αγίων.

Ανήμερα της εορτής 21η Μαϊου τελέσθηκε ο Όρθρος και εν συνεχεία η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του τοποτηρητού της ενορίας και εφημέριου Άνω Βάθειας Σακελλάριου Δημητρίου Αργύρη με την συμμετοχή πολλών πιστών που τίμησαν την εορτή μεταξύ εκ των οποίων του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος κ. Γεωργίου Κοκκάλα επίσης το αναλόγιο διηκόνησαν ο Ιεροψάλτης Ι.Ν Αγίου Νικολάου Ερέτριας κ. Δημήτριος Πετρογιάννης ο Ιεροψάλτης Ι.Ν Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας κ. Σταμάτιος Κοκκάλας και ο Ιεροψάλτης της ενορίας κ. Χρήστος Μωραϊτης παρά το 95ο της ηλικία του ψέλνει ακούραστα τα μεγαλεία του Θεού.

Εν συνεχεία μοιράστηκε ευλογημένο φαγητό ευγενική χορηγία της κ. Ελένης Κικίδη.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.