Την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, παραμονή της εορτής της Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, χοροστάτησε στους Πανηγυρικούς Αρχιερατικούς Εσπερινούς του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μεσόλακκου και του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής της πόλεως των Γρεβενών, όπου και είχε τεθεί προς προσκύνηση καί εὐλογία τῶν πιστῶν ἱερό λείψανο τῆς ἁγίας Παρασκευῆς.
Πολλοί ήταν οι πιστοί που. τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό, συμμετείχαν στις Ιερές Ακολουθίες δείχνοντας την αγάπη και την τιμή του ορθόδοξου λαού μας προς την Αγία Παρασκευή.
Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο [email protected] άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.