Καταστάσεις απείρου κάλλους βιώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η χώρα μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της.
Ένα κύμα κακοκαιρίας -σφοδρό μεν αναμενόμενο δε- στάθηκε αρκετό για να παραλύσει τόσο η πρωτεύουσα όσο και πολλές περιοχές της χώρας μας.
Ατυχήματα, διακοπή νερού και ρεύματος, ακινητοποιημένα όχημα για ώρες πολλές σε μεγάλους δρόμους είναι λίγα από αυτά που άφησε στο πέρασμά του ο χιονιάς.
Και ενώ η κυβέρνηση κήρυξε γενική αργία σήμερα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα», οι Κληρικοί μας βρέθηκαν πρωί πρωί στους Ναούς τους, μη φοβούμενοι ούτε τον χιονιά, ούτε την παγωνιά, γιατί έχουν μαζί τους τον Χριστό σύντροφο χαράς πατέρα κι αδελφό. Έπιασαν τα φτυάρια και δημιούργησαν μέσα από τα χιόνια δίοδο, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής είσοδος των πιστών στους Ναούς.
Παραθέτουμε ενδεικτικά ορισμένες φωτογραφίες από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου – Αγίας Φωτεινής Υμηττού όπου οι Ιερείς μαζί με τους εθελοντές του Ναού έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητα των πολιτών κατασκευάζοντας ένα χιονάνθρωπο.
Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο [email protected] άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.