Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται  η 25η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που επιστρέφει και πάλι στην Κύπρο και πραγματοποιείται από την Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στη Λάρνακα, με την υψηλή Προστασία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομου Β΄.

Στην σημαντική αυτή διοργάνωση συμμετέχουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί της εκκλησιαστικής τέχνης, κατασκευαστές εκκλησιαστικών ειδών, Ιερές Μητροπόλεις και Ιερές Μονές της Κύπρου που παρουσιάζουν τα χειροτεχνήματα τους ενώ σε ειδικό χώρο αγιογράφοι και ψηφιδογράφοι παρουσιάζουν τα έργα τους.

Η 25η Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ έχει αφιερωθεί στον Άγιον Λάζαρο Α΄ Επίσκοπο Κιτίου και αποτελεί ένα γεγονός μοναδικό για τα εκκλησιαστικά δρώμενα της Κύπρου, πλαισιώμένο από καθημερινές παράλληλες εκδηλώσεις.

Ξεχωρίζουν τα λαμπρά εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν από τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Κύριο Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ την τελετή του Αγιασμού θα τελέσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Νεκτάριος που θα έχει και ομιλία με θέμα την ζωή και το έργο του Αγίου Λαζάρου.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα λειτουργήσει στο χώρο ROVINETA BUILDING στη Ζώνη Ελευθέρου Εμπορίου Λάρνακας, από 09:30 έως 13:30 και 15:30 έως 19:30.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία διοργάνωσης στο τηλ.: (+357) 99383152, (+30) 2109576100 και στο www.orthodoxia-expo.gr

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης