Γιάννα Αγγελοπούλου προς Μητροπολίτη Φαναρίου Αγαθάγγελο:
«Το έργο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος όλα αυτά τα 83 χρόνια, έχει αποδειχθεί κρίσιμο και ιδιαιτέρας σημασίας και αυτό έχει αναγνωριστεί καθολικά».

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αποφάσεως του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, προετοιμάζεται να συμμετάσχει, ως και λοιποί Φορείς, στον εορτασμό της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 με εκδοτικές καί άλλες δραστηριότητες.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος, Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, ενημέρωσε θεσμικά εγγράφως γιά τις δράσεις της Αποστολικής Διακονίας την κ. Γιάννα ΑγγελοπούλουΔασκαλάκη, Πρόεδρο της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πρόκειται μόνο περί μιάς εθνικής επετείου, αλλά περί συζεύξεως και αλληλοπεριχωρήσεως, κοινής πορείας και αδιατάρακτης ενότητας Ελληνισμού και Ορθοδοξίας».

Η απάντηση της κας Γιάννας Αγγελοπούλου είναι εξόχως σημαντική, διότι, όπως αναφέρει στην επιστολή της προς τον Πανιερώτατο, «ο εορτασμός των διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση είναι μία σημαντική πρόκληση και ευκαιρία για τη χώρα μας και κάτι που χρωστάμε συλλογικά στην πατρίδα, γιά τους λόγους που αναφέρετε… Σας συγχαίρω θερμά για τις τόσο ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες που ήδη έχετε αναλάβει σε σχέση με την επέτειο… Προχωράμε στο μέλλον με στόχο πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και με τη συνδρομή σας, μπορούμε να αισιοδοξούμε ακόμη περισσότερο».

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.