Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου με βαθειά θλίψη αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημίαν της Μοναχής Χριστοφόρας Χριστοφόρου Ττοφή, Προϊσταμένης της Ιεράς Μονής Αγίου Κενδέα παρά τω χωρίω Αυγόρου.

Η μακαριστή Γερόντισσα Χριστοφόρα, η οποία το τελευταίο διάστημα έδινε το δικό της αγώνα αντιμετωπίζοντας δύσκολες ασθένειες, άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, περί την 8η βραδυνή, σε ηλικία 82 ετών.

Το σκήνωμα της μακαριστής, θα μεταφερθεί απόψε στην Ιερά Μονή του Αγίου Κενδέα, όπου αύριο Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019, 7:00 – 9:00π.μ θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Στις 11:00 το πρωί θα ψαλλεί η Μοναχική εξόδιος ακολουθία και στις 1:00 το μεσημέρι, η συνήθης εξόδιος ακολουθία προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.

Ευχόμαστε ο Θεός να κατατάξει τη ψυχή της εν σκηναίας Δικαίων.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.