Προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού εγένετο στην Ορεστιάδα, στο Σουφλί και στο Διδυμότειχο η εγκατάσταση των πρόσφατα, ύστερα από τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου ε.ε., αναδειχθεισών αρχών της τοπικής αυτοδιοικήσεως.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 25 Αυγούστου ε.ε. ο Δήμαρχος Βασίλειος Μαυρίδης, στην Ορεστιάδα, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων ανέλαβαν τα καθήκοντά τους σε μία σεμνή τελετή. Παρομοίως την Δευτέρα 26 του μηνός Αυγούστου και την Τρίτη 27 του ιδίου μηνός ωρκίσθηκαν αντίστοιχα οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος και Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου με τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Σουφλίου και Διδυμοτείχου και τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. Η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Σουφλίου εγένετο από κοινού μετά του Σεβ.  Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου.

Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη προσλαλιά του προς τους εκλεγέντες, αφού τους συνεχάρη, τους ευχήθηκε επιτυχία στο υπεύθυνο έργο τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι πρόθυμος να συνεργασθή μαζί τους σε κάθε πρωτοβουλία, που στοχεύει στην πρόοδο και την ευημερία του τόπου και έκλεισε τονίζοντας· «θα είμαι αλληλέγγυος και συνοδοιπόρος στο δύσκολο και υπεύθυνο έργο, που έχετε επωμισθή». 

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης