Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 τελουμένου του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αμαρύνθου και προεξάρχοντος του Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου Πανοσ Αρχιμ Φιλοθέου Θεοχάρη κληρικό της Ι.Μ Χαλκίδος με συλλειτουργούς τον εξ Αμαρύνθου ορμώμενο Πανοσ Αρχιμ Παύλο Μπαραμπούτη Εφημέριο Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Καλιθέας Αρχιεπισκοπής Αθηνών του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Οικονόμου Ιωάννου Μπαραμπούτη και του διακόνου Νικολάου Πριμηκύριου και την συμμετοχή πολλών πιστών στην Θεία Ευχαριστία κατα την οποία κήρυξε τον θείο λόγο ο π. Φιλόθεος και εν συνεχεία προέστη του ιερού 40ημέρου μνημοσύνου της αειμνήστης Ειρήνης Μπαραμπούτη μητρός του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού π. Ιωάννου Μπαραμπούτη και άλλων κεκοιμημένων ευσεβών πιστών της ενορίας μεταξύ εκ των οποίων του Δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου.

Εις το αναλόγιο απέδωσε του ύμνους ο Αγιογράφος και Λαμπαδάριος Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καισαριανής κ. Αναστάσιος Καρανάσης με την συμμέτοχη και άλλων ιεροψαλτων που πλαισίωσαν τα αναλόγια του ιερού ναού.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.