Αρχομένης της νέας τριετούς θητείας των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ιερών Ενοριακών και Προσκυνηματικών, από 1.1.2017 έως 31.12.2019, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας Διδυμοτείχου, το απόγευμα της 2ας Ιανουαρίου ε.ε., συνεκλήθη η Α’ Κληρικολαϊκή Συνάντηση της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, στην οποία μετείχαν όλοι οι κληρικοί και τα μέλη (τακτικά και αναπληρωματικά) των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων για μια πρώτη επικοινωνία με τον Επίσκοπο τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μετά τον Εσπερινό μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα ευλόγησε την βασιλόπιτα, μίλησε για τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, έκανε τις δέουσες συστάσεις για την εύρρυθμη λειτουργία τους και είχε μία σύντομη συνάντηση με κάθε Συμβούλιο ξεχωριστά και τους επέδωσε τα διοριστήρια.

didimotixou_pita4 didimotixou_pita1 didimotixou_pita2Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.