Με την δέουσα λαμπρότητα και ιεροπρέπεια, εορτάστηκε, εις τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Περιστάσεως Κατερίνης, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, η ανακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου κατά την οποία άγει τα Ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Στην Ακολουθία του Όρθρου, χοροστάτησε και εν συνεχεία προίστατο στην Θεία λειτουργία ο άγων τα ονομαστήρια, Σεβ. Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ και του Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ομιλώντας επικαίρως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης.

Παρέστησαν ωσαύτως συμπροσευχόμενοι, τιμήσαντες διά της παρουσίας των τoν εορτάζοντα, εκπρόσωποι φορέων, αρχών και μέγα πλήθος πιστών από ολόκληρη την Πιερία.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ευχαρίστησε τους Σεβ. Ιεράρχες και τον λαό του Θεού που τον τίμησαν με την παρουσία τους και διένειμε το αντίδωρο δεχόμενος της ευχές των πιστών.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.