Τα προβλήματα της σύγχρονης εποχής και η οικονομική κρίση έχουν αναδείξει τον πολυδιάστατο ρόλο της εκκλησίας, δημιουργώντας της την ανάγκη να προβάλλει το έργο της περισσότερο από ποτέ και να εναρμονιστεί με την ψηφιακή εποχή. Η εταιρεία gkpc – Γρηγόρης Καραγιάννης, με σεβασμό, αφοσίωση και μακρόχρονη εμπειρία στον εκκλησιαστικό χώρο, προσφέρει, με τη συμβολή της τεχνολογίας, πολύπλευρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε εκκλησιαστικούς φορείς (Ιερές Μητροπόλεις, Ιερές Μονές, Ιερούς Ναούς) όλης της Ελλάδας μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνει:

I. Την ψηφιοποίηση αρχείων, δηλαδή τη μετατροπή εγγράφων από την παραδοσιακή χάρτινη μορφή σε ψηφιακή, προσφέροντας τη δυνατότητα αποθήκευσής τους σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Με την ηλεκτρονική διαφύλαξη σημαντικών αρχείων αποφεύγεται ο κίνδυνος φθοράς τους είτε λόγω επίδρασης του χρόνου (παλαιότητα) είτε λόγω ατυχημάτων (όπως υγρασία, φωτιά, κ.ά). Έτσι διασφαλίζεται η διάσωσή τους και ο χώρος, που απελευθερώνεται, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καλύτερη οργάνωση και χωροταξική υποδομή, ταχύτητα και ευελιξία. Η εταιρεία μας, μετά από συνάντηση στο χώρο σας, καταγράφει και αποτιμά την σπουδαιότητα και τον όγκο του έργου, καταθέτει χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης της ψηφιοποίησης, ενώ με τη συνέπεια, την αξιοπιστία της και τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει, αποτελεί εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα και την εχεμύθεια, που έχουν εισπράξει όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς στο παρελθόν. Αξίζει να τονιστεί ότι η σωστή ψηφιοποίηση δεν διασώζει απλά τα αρχεία, αλλά προσφέρει τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής τους εύρεσης με λέξεις – «κλειδιά», καθώς και τη συστηματική καταχώρησή τους σε ειδικούς θεματικούς φακέλους για μελλοντική χρήση.

II. Την κατασκευή, υποστήριξη και προώθηση καλαίσθητων ιστοσελίδων, προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες, απαιτήσεις και προοπτικές. Ένα σύγχρονο, δυναμικό, full responsive site σας προσφέρει τη δυνατότητα προβολής όλων των δραστηριοτήτων σας, άμεσης επικοινωνίας με το κοινό και αύξησης των επισκεπτών στον Ιερό Ναό σας. Η εταιρεία μας εκπαιδεύει ανθρώπους, που εσείς θα επιλέξετε, να διαχειρίζονται και να πραγματοποιούν αναρτήσεις στην ιστοσελίδα, έχοντας πάντα την επικοινωνία, τη βοήθεια και την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας.

III. Την εγκατάσταση και λειτουργία πρωτότυπων και εξειδικευμένων προγραμμάτων –η εταιρεία μας δημιουργεί προγράμματα μόνο για εσάς, τα «δικά σας» προγράμματα- τα οποία καλύπτουν, σύμφωνα με την 25ετή εμπειρία της, όλες τις ανάγκες ενός Ιερού Ναού ή Ιεράς Μητρόπολης (π.χ. πρόγραμμα γάμων και διαζυγίων, πρόγραμμα εσόδων-εξόδων, πρόγραμμα φιλόπτωχου ταμείου). Με τα συγκεκριμένα προγράμματα η εισαγωγή και επεξεργασία δεδομένων είναι δυνατή από οπουδήποτε και από οποιονδήποτε χρήστη της επιλογής σας. Υπάρχει η δυνατότητα η κεντρική βάση δεδομένων να είναι στην Ιερά Μητρόπολη και να συνδέονται με αυτήν όλοι οι Ιεροί Ναοί ώστε να «συνεργάζονται», έχοντας άμεση και άνετη πρόσβαση στα αρχεία, καθώς και συνέπεια στην έκδοση των σχετικών εγγράφων. Η δημιουργηθείσα βάση δεδομένων εξασφαλίζει εύκολα προσβάσιμα αρχεία, αλλά και σίγουρη ταυτοποίηση των αιτουμένων στοιχείων, με διασφάλιση της μοναδικότητάς τους και αποφυγή διπλοεγγραφών. Όλα αυτά με εγγύηση ασφάλειας στη διαχείριση της πληροφορίας, αφού με την εισαγωγή ειδικών κωδικών αποκλείεται η πρόσβαση σε αυτά από μη εξουσιοδοτημένους τρίτους.

IV. Τη δημιουργία και υποστήριξη διαδικτυακής τηλεόρασης (Web TV) και διαδικτυακού ραδιοφώνου (Web Radio) για ζωντανή μετάδοση, μέσω internet, θείων λειτουργιών, εορταστικών εκδηλώσεων, επικαιρότητας και σημαντικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στον Ιερό Ναό σας (υποδοχή ιερών εικόνων, λιτανείες, ομιλίες κλπ.) ή και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται άμεση και γρήγορη επικοινωνία της εκκλησίας με το κοινό, ενώ προσφέρεται η ευκαιρία πληροφόρησης και σε εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν με τη φυσική τους παρουσία.

Επιλέξτε την εταιρεία μας και επικοινωνείστε μαζί μας κάνοντας το πρώτο βήμα για τον εκσυγχρονισμό σας. Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλίσετε όχι μόνο την εύρυθμη διοικητική λειτουργία αλλά θα ενισχύσετε την προβολή και θα αναδείξετε το εκκλησιαστικό και κοινωνικό σας έργο. Παράλληλα, η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, γνώσεων και πληροφοριών θα κάνει πιο εύκολη την προσβασιμότητα στους ενδιαφερόμενους, ενδυναμώνοντας την επισκεψιμότητα σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε!

Διεύθυνση: Λεωφόρος Χρυσοστόμου Σμύρνης 65, Βύρωνας, 16231, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2107642258, Κιν.: 6945750081

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.