Εκοιμήθη εν Κυρίω πλήρης ημερών (89 ετών) την Παρασκευή 11/1, ο διαπρεπής ΔιδάσκαλοςΚωνσταντίνος Αθανασόπουλος, Θεολόγος, Καθηγητής της πρώην Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας, Μέλος της Αδελφότητος Θεολόγων η «ΖΩΗ», και πύρινος κατηχητής και οδηγός των νέων. Ο εκλιπών Θεολόγος συνδεόταν στενά με τον Βόλο και την Τοπική μας Εκκλησία, καθώς πολύ συχνά επισκεπτόταν την περιοχή μας, για να συμμετάσχει και να ομιλήσει σε πλήθος πνευματικών συνάξεων της Αδελφότητας. Μάλιστα, τον συνέδεαν βαθύτατοι δεσμού αγάπης και σεβασμού με τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ιγνάτιο, ο οποίος ήδη απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στην Αδελφότητα.

Η εξόδιος ακολουθία του πνευματικού αυτού εργάτου της Εκκλησίας, θα τελεσθεί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο σήμερα, στις 2 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης. Τον Σεβ. Μητροπολίτη μας θα εκπροσωπήσει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.