Με πάσα μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος η εορτή του Αγίου Αθανασίου του εν Αθω στον Ιερό Ναο Αγίου Γεωργίου Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπο Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης  Φιλάρετος Σπανόπουλος, ο Αρχιερατικός επίτροπος Ανδραβίδας -Κυλλήνης π. Κωσταντίνος Καπατσούλιας, ο εφημέριος του Ναού π. Ανδρέας Παπαναγος και πολλοί άλλοι Ιερείς από την ευρύτερη περιοχή.

Τα αναλογία κόσμησαν στα δεξιά ο Σπυρίδων Ζογόπουλος και ο Γεράσιμος Χονδρογιάννης ενω το αριστερό αναλόγιο ο Απόστολος Τρυφωνόπουλος.

Μετά το πέρας του εσπερινού ο Θεοφιλέστατος κύρηξε το Θείο Λόγο και ακολουθήσαι  η λιτάνευση της Ιεράς εικόνος στους δρόμους του χωριού.

Ανήμερα της εορτής την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο πανοσιολογίοτατος Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Κωλετης μαζί με τον εφημέριο του Ναού και Ιερείς της ευρύτερης περιοχής.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας  ο πανοσιολογίοτατος κύρηξε το θειο κύρηγμα.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.