Την Αγιοβασιλόπιτα του Ραχούτειου Γηροκομείου Λαμίας της Ιεράς Μητροπόλεως, ευλόγησε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος, ιερέων της πόλεως, των δωρητών και των φίλων του Ιδρύματος και φυσικά των γερόντων.

Στην προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε εγκαρδίως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του γηροκομείου, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια  για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος, τους ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος οι οποίοι προσφέρουν δωρεάν τις ιατρικές τους υπηρεσίες στους τροφίμους, το προσωπικό  και όλους τους επωνύμους και ανωνύμους δωρητές.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους να έχουν την ευλογία του Αγίου Παντελεήμονος και καλή και ευλογημένη χρονιά . Στη συνέχεια προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους τους παρευρισκομένους.

fthiotidos_pita2 fthiotidos_pita3 fthiotidos_pita4 fthiotidos_pita5 fthiotidos_pita6Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.