Τραγικές είναι οι λεπτομέρειες της ιστορίας των δύο μικρών παιδιών που βρέθηκαν χθες εγκαταλελειμμένα έξω από τον Άγιο Παντελεήμονα στην Καλαμαριά.

Αφού τελείωσε η Λειτουργία, γύρω στις 11:30 το πρωί, ο κόσμος βγήκε από τον Ναό και είδε δύο μικρά παιδάκια να κάθονται μόνα τους στο παγκάκι της αυλής και να κλαίνε. Τα πλησίασαν και το μεγαλύτερο που μιλάει, ζητούσε συγχυσμένο τη μαμά του, την γιαγιά του και τη θεία του – που ήταν εκείνη που τα είχε εγκαταλείψει, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία αφού δεν μπόρεσε να εντοπίσει τους γονείς τους, καθώς, όπως αποδείχθηκε είναι και οι δύο στην φυλακή, οδήγησε τα δύο αδερφάκια, τριών χρονών και ενός, στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Ο πατέρας Νικόλαος, εφημέριος του Αγίου Παντελεήμονα, δήλωσε στον Αnt1 πως «τα παιδιά φαίνονταν καλά, αλλά τρομαγμένα, το ένα κρατούσε μια τυρόπιτα και το άλλο ένα μπουκάλι γάλα, το μωρό στο καροτσάκι και το άλλο περπατούσε. Στην αρχή κλαίγανε αλλά μετά τα ηρέμησαν οι άνθρωποι».

Γράφτηκε από τον/την protothema.gr

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.