Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, συνοδευόμενος από τη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειο Μιχελάκη και άλλους φορείς.

Ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή στον Επισκοπείο της πόλεως και συζήτησε μαζί του τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ακριτική Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς.

Ο κ. Σπίρτζης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει η Μητρόπολη τα προβλήματα που ανακύπτουν.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του και ευχήθηκε να έχει πάντοτε υγεία και δύναμη να εργάζεται προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

Νωρίτερα, ο Υπουργός Υποδομών εγκαινίασε και παρέδωσε στην κυκλοφορία το τμήμα του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Κορομηλιά – Κρυσταλλοπηγή.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.