Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε σήμερα το πρωί την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Απροβάτου, στην Άνδρο, συμπαραστατούμενος συνευχητικως από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Άνδρου και τον Εφημέριο της Θεοσκεπάστου με τη συμμετοχή των Ενοριτών, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μπατσίου και του Αντιδημάρχου Υδρούσας.

  Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ αναφέρθηκε, εξ αφορμής του Ευαγγελικού Αναγνώσματος, στην Παραβολή των 10 Παρθένων και των Ταλάντων, ευχήθηκε σε όλους για το Άγιο Πάσχα και τέλος χειροθέτησε Οικονόμο τον επί 17ετία ευόρκως διακονούντα τις δὐο Ενορίες της περιοχής, Άνω και Κάτω Απροβάτου, Πρεσβύτερο Νικόλαο Στρατή.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στην Ερμούπολη και το εσπέρας θα τελέσει την Ακολουθία του Νυμφίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

sur1 sur3 sur4 sur5Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.