Με την αθρόα συμμετοχή πλήθους πιστών ολοκληρώθηκε το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων που είναι αφιερωμένο στην Παναγία την Ιεροσολυμίτισσα, με την ευκαιρία συμπληρώσεως 6 ετών από την υποδοχή της Ιεράς Εικόνας στον Ιερό Ναό μας, με την τέλεση της ιεράς Ακολουθίας του Κατανυκτικού Εσπερινού, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου 2017, Κυριακή Ε’ Νηστειών και ώρα 6:30 το απόγευμα.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας και έψαλαν τα μέλη του «ἐν Ἀθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως» υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Δημοσθένους Παϊκοπούλου.

Ακολούθησε ομιλία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμία στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού.

kataniktikos_braxami_gortinos1 kataniktikos_braxami_gortinos2 kataniktikos_braxami_gortinos4 kataniktikos_braxami_gortinos3 kataniktikos_braxami_gortinos6 kataniktikos_braxami_gortinos7 kataniktikos_braxami_gortinos8Εκ του Ιερού Ναού

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.