Δύσκολες ώρες περνά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Τρικάλων. Η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε από το πρωί της Πέμπτης επιδείνωση, με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά του από την Μονάδα Εμφραγμάτων στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου βρίσκεται διασωληνωμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες τα επίπεδα οξυγόνου έχουν πέσει, με αποτέλεσμα να απαιτείται μηχανική υποστήριξη.

Αναφορικά με την επέμβαση που προγραμμάτιζαν οι γιατροί στο ισχίο, πλέον αυτό φαντάζει αδύνατο, μιας και παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα νεφρά, το οποίο δεν αφήνει περιθώριο για την πραγματοποίηση της επέμβασης.

Στο νοσοκομείο Τρικάλων βρίσκονται ιερείς αλλά και φιλικά πρόσωπα του Σεβασμιωτάτου, οι οποίοι συμπαραστέκονται νοερά στον κ. Αλέξιο.

Γράφτηκε από τον/την krinitrikalon.gr

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.