Σήμερα πρώτη Κυριακή του Τριωδίου 28 Ιανουαρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμάς τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μεσολογγίου. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα διδάγματα της Αποστολικής περικοπής του Τελώνου και του Φαρισαίου.
 Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κ.Κοσμάς χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο του Ιερού Ναού π.Νικόλαο Σταμάτη. Ο π.Νικόλαος, είναι πολύτεκνος πατέρας, φιλόλογος και τελειόφοιτος θεολογίας και διακονεί στην Γραμματεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Προ του «Δι΄Ευχών» ο Σεβασμιωτατος προέτρεψε τους πιστούς να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και διαμαρτυρήθηκε για το κλείσιμο του ιστορικού Στρατοπέδου (2/39 Σ.Ε) στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, το οποίο σημαίνει ερήμωση και υποβάθμιση του Μεσολογγίου.
Γράφτηκε απο τον/την onairnews.gr

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.