Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας  ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελευθερίων.

Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, σκιαγράφησε την προσωπικότητα του Ζακχαίου υπογραμμίζοντας με έμφαση τη σφοδρή διάθεση της  μετανοίας που τον διακατείχε, καθώς και το φλογερό πόθο συνάντησης με το Χριστό.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ,ο Σεβασμιώτατος, ενώπιον του πολυπληθούς εκκλησιάσματος  καλωσόρισε τον Πανοσιολογιώτατο  π. Γρηγόριο Φραγκάκη, ιεροδιάκονο, Yπογραμματέα του Οικουμενικού Θρόνου.

Ο π. Γρηγόριος συνόδευσε μία ομάδα παιδιών από την Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή της Κωνσταντινούπολης και από το Γυμνάσιο Ίμβρου. Τα παιδιά φιλοξενούνται από τη Μητρόπολη  και θα πάρουν  μέρος στο 6ο Φεστιβάλ Νεότητας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018,   πρώτα ο Θεός, στη Μονή Λαζαριστών.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.