Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου το πρωί επισκέφθηκαν τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  κ. Νικόλαο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Ελευθέριος Παπαδόπουλο, η Διοικητής του Λόχου Διοικησεως Ανθυπολοχαγός κ Ασπασία Ορφανοπούλου, ο Αξιωματικός εν αποστρατεία κ. Αντώνιος Τσακμάκης και τα μέλη της χορωδίας των οπλιτών του ΚΕΥΠ, προκειμένου να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά και να ψάλλουν τα παραδοσιακά  κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδος και με τον τρόπο αυτό να λαμπρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά, ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή για την τιμητική  επίσκεψη και  προσέφερε στους Αξιωματικούς ως ευλογία ωφέλιμα βιβλία των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως και   όπως συνηθίζει σε όλες τις χορωδίες που τον επισκέπτονται, προσέφερε συμβολικό χρηματικό ποσό, το νέο ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως για το 2017 και παραδοσιακά γλυκίσματα.

Μετά το κέρασμα ο Ποιμενάχης ξενάγησε τον κ. Διοικητή και την συνοδεία του στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας και στο κειμηλιαρχείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

fthiotidos_alanta1 fthiotidos_alanta2 fthiotidos_alanta3 fthiotidos_alanta5 fthiotidos_alanta6Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Φθιώτιδος

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.