Το Μητροπολιτικό Μέγαρο επεσκέφθησαν το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου το πρωί οι Πρόσκοποι Λαμία και τα μέλη του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Φθιώτιδος «Νικόλαος Δοχειαρίτης», προκειμένου να ψάλλουν στο Σεβασμιώτατο  τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να ευχηθούν Χρόνια Πολλά και Καλή και Ευλογημένη η Νέα Χρονιά που ανατέλλει.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε χρηματικό ποσό στους προσκόπους και στον Σύνδεσμό Ιεροψαλτών  , το Νέο Ημερολόγιο 2017 της Ιεράς Μητροπόλεως και σε κάθε μέλος της χορωδίας έδωσε πνευματικό δώρο μια εικόνα του Οσίου Παϊσίου, ευχόμενος  το νέο έτος να φέρει σε όλους υγεία, δύναμη και πρόοδο. Ιδιαιτέρως στους Ιεροψάλτες έδωσε και πατρικές συμβουλές να υμνούν το Θεό με ευλάβεια, με ιεροπρέπεια και πιστότητα στα Ιερά κείμενα.

Ακολούθησε παραδοσιακό εορταστικό κέρασμα κατά την διάρκεια του οποίου ο Ποιμενάρχης είχε μια ευχάριστη και ωφέλιμη συζήτηση με τους ιεροψάλτες.

fthiot2 fthiot3Γράφτηκε απο τον/την Ι.Μ. Φθιώτιδος

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.